Keukens / Fotoalbum

Wij hebben diverse ambachtelijke keukens die op maat gemaakt worden, in elke denkbare opstelling en kleur. Van klassiek, hoogglans, greeploos, lak, kunststof en voor de houtliefhebbers bieden wij een nieuwe lijn keukens aan in ons assortiment: de OAK-Line. Een indrukwekkende collectie eiken houten keukens met handgemaakte fronten die op ambachtelijke wijze zijn geproduceerd. De gehele collectie bestaat uit meer dan 10 verschillende fronten, diverse uitvoeringen en waarbij gekozen kan worden uit maar liefst 20 kleurvarianten. De uitvoeringen waaruit gekozen kan worden zijn:

- Pure: gladde fronten
- Brushed: geborsteld hout
- Brushed Vintage: geborsteld hout, waarbij de originele eiken houtkleur deels zichtbaar wordt
- Anticato: gezandstraald hout
- Anticato Vintage: gezandstraald hout waarbij de originele eiken houtkleur deels zichtbaar wordt.

Alle fronten worden op ambachtelijke wijze geproduceerd in standaard de maatvoeringen, dit levert een enorm prijsverschil op ten opzichte van handgemaakte opmaat gemaakte keukens Duurzaam en sterk en een zeer goede prijs, product verhouding, dat laten onze keukens zien. Daarbij, modern, tijdloos design en een hoge functionaliteit.

Voor ieder die onze toonzaal binnen komt nemen wij de tijd. In onze toonzaal kunt u de noviteiten bewonderen die wij in onze keukens laten zien.

Montage
Of u het nu zelf doet of laat doen, bij Knijn Keukens is de montage nooit een probleem. Bij aankoop van een keuken kunt u uw keuken laten plaatsen en installeren door het professionele montageteam van Knijn-keukens. Wij komen graag bij u thuis om de juiste maten op te nemen om deze verder zorgvuldig uit te werken in ons geavanceerde computersysteem.

Zelf plaatsen
Wanneer u zelf uw keuken wilt plaatsen en monteren, dan is het fijn te weten dat alle kasten zijn voor gemonteerd. Wij zorgen ervoor dat u de kasten niet zelf meer in elkaar hoeft te zetten. Op uw verzoek worden er uitsparingen in uw werkblad gemaakt voor uw apparatuur zodat u deze eenvoudig kunt plaatsen. Bij de geleverde keuken ontvangt u bovendien een handig basis montagepakket met schroeven, strippen, plintklemmetjes etc.

Full-service montagedienst
Wanneer u er voor kiest om uw keuken door ons te laten plaatsen, kent ons bedrijf een aantal unieke faciliteiten die door veel van onze klanten als heel prettig worden ervaren. Uw apparatuur wordt door uitsluitend onze eigen vakkundige keukenmonteurs geplaatst, die uw keuken compleet voor u plaatsen en aansluiten. Wanneer wij klaar zijn kunt u koken. Over Loodgieters- en elektrawerk hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij kunnen dit ook voor u verzorgen evenals het slopen en afvoeren van uw oude apparatuur of keuken.

Fotoalbum


trends 2013/2014 Ambachtelijk Modern Greeploos